114.6k Followers, 104 Following, 203 Posts - See Instagram photos and videos from Wingstop Indonesia (@wingstopid) "Chicken wings, Veggie Sticks, Cheese Fries" "Chicken wings, Veggie Sticks, Cheese Fries" Wings Joint in Jakarta Selatan, Jakarta Wingstop - Grand Indonesia. Pluit. (To note: Wingstop is Halal certified for their outlets at Bedok Mall & City Square Mall. Pada kunjungan pertama saya ke wingstop cabang Riau ini, saya memesan menu yang sudah sangat sering saya beli acapkali saya ke wingstop yaitu boneless chicken dengan flavor louisiana rub (asin gurih pedas) dan garlic parmesan (asin gurih). Wingstop, Citywalk Sudirman, Lantai Ground, Jl. Prices may range from as low as $27 for a family pack that is good for 30 people to $79 for large group of 100 people. Wingstop, Jakarta: See 38 unbiased reviews of Wingstop, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #1,029 of 9,679 restaurants in Jakarta. Untuk minuman Anda bisa meemsan paket minuman soda dan … See 39 photos and 2 tips from 290 visitors to Wingstop. Wingstop Catering has a menu comprised of family packs consisting of wings, fries, and a side dish. Copyright © 2014-2019 HargaMenu.Com All Rights Reserved. The combo includes chicken wings or strips with a regular homemade side dish, dipping sauce and a drink (20oz). Asia Afrika, Senayan, Jakarta • South Quarter, Lantai Lower Ground, Jl. Wingstop, Plaza Senayan, Lantai 3, Jl. get wingstop via deliveroo. Related Searches. Dengan sentuhan resep rahasia […] 2.2 km. Kemang Raya No. ABOUT; MENU; CATERING; CAREERS; LOCATIONS; CONTACT; DELIVERY. ABOUT; MENU; CATERING; CAREERS; LOCATIONS; CONTACT; DELIVERY. Baca pendapat dan lihat foto dari pengunjung mengenai makanan di Wingstop, Thamrin. Wingstop di sini suasananya hampir sama seperti wingstop yang ada di cabang lainnya. Restaurant. Each pack comes with sides, dips and veggie sticks. Wingstop, Citywalk Sudirman, Lantai Ground, Jl. And the ones that’s I chose were delicious. Wingstop Jakarta; Wingstop, Sudirman; Get Menu, Reviews, Contact, Location, Phone Number, Maps and more for Wingstop Restaurant on Zomato Serves Fast Food, American. Wingstop memproduksi aneka menu berbahan dasar sayap ayam yang biasanya dipandang kurang menarik jika dibandingkan dengan dada atau paha. Menuism intends to provide the most accurate information possible. Welcome to Wingstop admin 2018-06-19T12:10:06+00:00 Casablanca Raya,Tebet, Jakarta • Setiabudi One, Lantai Ground, Jl. wingstop jakarta • wingstop jakarta photos • wingstop jakarta location • wingstop jakarta address • wingstop jakarta • wing stop jakarta • wing stop setiabudi one jakarta • wing stop the wing experts jakarta • wing stop - setiabudi one jakarta • wing stop - the wing experts jakarta • wing stop setia budi jakarta • Known for Slow cooked chicken wings with various dippings. Wingstop: So many flavors to taste - See 38 traveler reviews, 32 candid photos, and great deals for Jakarta, Indonesia, at Tripadvisor. Good service, great price! Disclaimer: Always check with the business for pricing and availability of menu items. Harga Menu Wingstop dan Alamat Resto – Pada umumnya sayap ayam dianggap sebagai bagian dari ayam yang kurang menarik atau kurang disukai bila dibandingkan dengan bagian paha atau dada karena sebagian besar dari sayap ayam terdiri tulang, kulit dan daging yang tidak banyak. Memang resto ini tidak sepopuler KFC, McDonald atau Wendy’s. 120.000 untuk 18 potong ayam. Wingstop, Jakarta: See 38 unbiased reviews of Wingstop, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #1,030 of 9,680 restaurants in Jakarta. Semoga informasi tentang Wingstop, alamat restoran dan harga menu di atas berguna bagi anda. I think I will buy the voucher again in Traveloka for the next purchase if Traveloka offers vouchers from Wingstop.. HR Rasuna Said, Setiabudi, Jakarta. Untuk di Indonesia, Wingstop telah memiliki 11 cabang yang tersebar di Jakarta, Depok, Tangerang dan Bekasi. Tetapi tidak ada salahnya kamu […] Our mission is to serve the world flavor! 1997 saw the opening of our first franchised Wingstop location, and by 2002 we had served the world one billion wings. Wingstop Menu Combined with warm toasted sesame buns, fresh lettuce, gherkins, tomatoes and … wingstop jakarta selatan • wingstop jakarta selatan photos • wingstop jakarta selatan location • wingstop jakarta selatan address • • Kota Kasablanka, Lantai Lower Ground, Jl. When available, we provide pictures, dish ratings, and descriptions of each menu item and its price. Related Searches. Namun bagi Wingstop, sayap ayam memiliki keunikan tersendiri. 93B, Kemang, Jakarta • Margo City, Lantai 1, Jl. We're in the flavour business. Welcome to Wingstop admin 2018-06-19T12:10:06+00:00 Casablanca Raya, Tebet, Jakarta Selatan Belum Buka - Kamis (11:00 - 20:00) 021 29626190. Boneless Wings (24 Pieces), 50 WING FAMILY PACK, and GARLIC PARMESAN. 144 talking about this. Twenty (24) piece boneless wings with your choice of up to four (4) specialty dipping sauces. Untuk urusan harga, menu yang ada di Wingstop ini bisa di bilang cukup terjangkau. Wingstop menu offers wings and strips starting at around $6.00 for 10 wings and $6.00 for 4 strips respectively, which is just 60 cents per wing. Eksklusif Design, Stock Terbatas. Kunjungi website resmi www.wingstop.com, kemudian ikuti mekanisme order online untuk menu yang anda inginkan. (Up to 2 Flavor). Wingstop menu offers wings and strips starting at around $6.00 for 10 wings and $6.00 for 4 strips respectively, which is just 60 cents per wing. Boulevard Bintaro, Pondok Atren, Tangerang • Cinere Bellevue Mall, Lantai Upper Ground, Jl. The menu includes mouth-watering options in combos that can be designed as per the customer’s requirements in both varieties. 021 29626190. I think I will buy the voucher again in Traveloka for the next purchase if Traveloka offers vouchers from Wingstop.. KH Mas Mansyur Kav. Nah, selamat menikmati aneka menu dari sayap ayam hasil kreasi chef Wingstop. In fact, WingStop makes food upon order. Di restoran ini juga tersedia aneka side dishes, combo package, dessert dan drinks. WingStop is validly a Flavour Expert. Wingstop, Jakarta: See 38 unbiased reviews of Wingstop, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #1,030 of 9,680 restaurants in Jakarta. Try a variety of flavors with sides and dips sure to please a crowd. Chicken Wings dari wingstop are the best!! Classic wings adalah menu sayap ayam yang diberi bumbu rempah, kemudian digoreng hingga kuning kecoklatan. 24 piece boneless wings with your choice of up to 4 specialty dips. Wingstop locations. Tutup Sementara Senin - Minggu (10:00 - 22:00). Namun dengan ketelitian dan kreasi rempah pilihan, sayap ayam khususnya bagian atas berubah menjadi makanan yang […] Berkat keberhasilan memberikan pengalaman rasa yang luar biasa pada sayap ayam, kini Wingstop memiliki sekitar 800 restoran di 6 negara yaitu Amerika Serikat, Meksiko, Singapura, Filipina, Indonesia, dan Uni Emirat Arab melalui sistem waralaba. Belum Buka Senin ... Sayangnya rasa kesukaan saya itu summer spice, tapi karena itu seasonal jadi udah gaada lagi :(. Promo Buy 1 Get 1 Free Wingstop Setiap Rabu: Wednesday is Wingsday . From the menu, you can also find boneless chicken strips, drumsticks, rice combo, and many other side dishes. Official fanpage of Wingstop Indonesia 50% Promo Bomo Juicery Paket Detox . *"drivers test":https://www.driverknowledgetest.com.au/learners-d...", "I will be there with my family soon.. "test condition in software testing":https://cania-consult...". Flavour Experts! Its platter menu come in family packs that are good for 30, 40, 50, 75 and 100 people. Untuk urusan harga, menu yang ada di Wingstop ini bisa di bilang cukup terjangkau. Lihat juga menu dan informasi lengkap jam buka, no telepon, serta alamat. Wingstop, Jakarta: See 38 unbiased reviews of Wingstop, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #1,029 of 9,679 restaurants in Jakarta. Listing of a menu does not mean that there is any affiliation, endorsement or sponsorship between SinglePlatform and the listed business. Find Wingstop menu, photo, reviews, contact and location on Qraved Dengan tiga cara penyajian sayap ayam tersebut dan sentuhan resep rahasia yang memberikan pengalaman rasa yang luar biasa serta pelayanan yang sempurna pada setiap interaksi dengan pelanggan telah membawa restoran ini menjadi salah satu restoran ayam berkelas internasional. 121, Sudirman, Jakarta. Restoran yang bermula dari sebuah kedai kecil di Garland, Texas ini memiliki tiga cara dalam menyajikan sayap ayam yaitu sayap ayam classic, boneless dan crispy tenders. Wingstop MKG 3 letaknya ada di lantai 3 di area food temptation. Tanggal kunjungan: 11 Juli 2018 Harga per orang: < Rp. Makasih Infonya! At Wingstop, meals aren’t cooked until the order is placed. 35.000 untuk mendapatkan 5 potong ayam, Rp. Classic, Boneless or Mix & Match Wings (6 Pc.) Cinere Raya, Cinere, Depok • AEON Mall, Lantai 3, Jl. 31 talking about this. Untuk mengetahui harga setiap menu, silakan simak harga menu berikut ini. Wing Combo Meals are sauced and tossed and served up with specialty Dip, Fries and Beverage. Harga Menu Wingstop dan Alamat Resto di Jakarta, Classic Wings/Boneless Wings Party Set (48 pcs), Rice + Soft Drink/Lemonade/Blackcurrant/Green Tea-Plain, Rice + Soft Drink/Lemonade/Blackcurrant/Green Tea-Cajun, Fries + Soft Drink/Lemonade/Blackcurrant/Green Tea (M), Fries + Soft Drink/Lemonade/Blackcurrant/Green Tea (L). SinglePlatform is not responsible for menu or pricing changes, but the information is believed to be accurate when posted. KH Mas Mansyur Kav. 021 3108255. The menu includes mouth-watering options in combos that can be designed as per the customer’s requirements in both varieties. get wingstop via foodpanda Margonda Raya, Beji, Jakarta • Bintaro Jaya Xchange Mall CBD, Lantai 1, Jl. Matraman. Skip to content. AEON Mall BSD City, Lantai 3 Jl. 120.000 untuk 18 potong ayam. Thirty (32) piece wings with your choice of up to five (5) specialty dipping sauces. If you see discrepancies or you represent Wingstop and wish to report changes, please contact us. 50.000 - … It might be a drawback, having to wait for 10-15 minutes, but this concept significantly makes the quality of food much better. Belum lama ini juga telah diluncurkan pula CJ Chicken sebagai alternatif menu, dengan potongan ayam yang besar, marinasi bumbu khusus dan lapisan tepung spesial membuat juicy chicken ini terasa garing dan lezat untuk dinikmati.. Kenikmatan bersantap di Wingstop dan Carl’s Jr. semakin lengkap dengan free refill drinks. Promo Wingstop Dengan ShopeePay Cashback 30%. Wingstop known for its buffalo wings sauced and tossed in different flavours, has opened a NEW branch at Vivocity and Suntec City. Wingstop is a Fast Casual Dining restaurant where everything is freshly cooked to order and served hot. Subscribe to our mailing list! ... (Jakarta) Wingstop Tote Bag. R.A Kartini No. ... Home. Harga Menu Wingstop dan Alamat Resto di Jakarta Review By: fathonymu_0mj3b98i Restoran: WingStop Harga Menu Wingstop dan Alamat Resto – Pada umumnya sayap ayam dianggap sebagai bagian dari ayam yang kurang menarik atau kurang disukai bila dibandingkan dengan bagian paha atau dada karena sebagian besar dari sayap ayam terdiri tulang, kulit dan daging yang tidak banyak. Ya, di negeri ini ada banyak restoran fastfood khususnya yang berasal dari Amerika. Please wingstop, jadiin menu utama donggg pasti bakal laku deh (saya borong deh)!!! Add flavor to your next gathering with a Family Pack. 50.000 . Find Wingstop menu, photo, reviews, contact and location on Qraved 4. Namanya Wingstop Resto. Menu favorit wingstop dan lokasi outlets yang akan kita bahas selanjutnya yaitu masalah harga. Jl. It’s flavor that defines us and has made Wingstop one of the fastest growing brands in the restaurant industry. Preferred Merchant. Boulevard, Medan Satria, Bekasi • Plaza Senayan, Lantai 3, Food Court, Jl. KH Mas Mansyur, Sudirman, Jakarta • Meli-Melo Centre Culinaire 2, Jl. 021 29168316. Our fries are cut fresh from Idaho potatoes daily, in every restaurant.,Cooked to order and topped with wingstops famous seasoning. 30% IDR 239,000 Promo Wingstop. Super crunchy banget, rasanya gurih lezat. Wingstop - Grand Indonesia Fried Chicken. Tetapi kalau rame sih bakalan sumpek banget. Wingstop, Jakarta: See 33 unbiased reviews of Wingstop, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #1,034 of 9,679 restaurants in Jakarta. 100% boneless succulent leg meat sauced and tossed in one of your favorite flavors. https://pergikuliner.com/restaurants/jakarta/wingstop-tebet Add flavor to your next gathering with a Family Pack. Wingstop, Setiabudi One, Lantai Ground, Jl. Kemang Raya No. wingstop jakarta selatan • wingstop jakarta selatan photos • wingstop jakarta selatan location • wingstop jakarta selatan address • wingstop jakarta selatan • wingstop jakarta selatan • wingstop the wing experts jakarta selatan • wing•stop jakarta selatan • Rp. Baca pendapat dan lihat foto dari pengunjung mengenai makanan di Wingstop, Thamrin. And the ones that’s I chose were delicious. Tempatnya gak terlalu luas, tetapi masih cukup nyaman untuk jadi tempat makan. 66.000 untuk 10 potong ayam, dan Rp. Wingstop. Asia Afrika, Senayan, Jakarta. However,If a customer asks for extra sauce its not good servi...", "Are you perplexed and confused beyond your handling as the stress level has risen beyond your con...", "Though, Kornmann conceded that what they provide was not right. View the entire Wingstop menu, complete with prices, photos, & reviews of menu items like 10. Wingstop is the destination for made-to-crave wings, hand-cut seasoned fries and any of our famous sides. BSD Raya Utama, BSD City, Serpong, Tangerang • Citywalk Sudirman, Lantai Ground, Jl. Okay, let’s go to the food section! Skip to content. Wingstop Setiabudi Menu - Lihat Menu untuk Wingstop Jakarta di Zomato untuk Pesan Antar, Makan di Luar atau Bawa Pulang, Wingstop menu dan harga. "I believe that the only way to have an opinion about any restaurant, is by actually going there t...", "It is wonderful to be here with everyone, I have a lot of knowledge from what you share, to say t...", "Now you dont have to go to the gym, in order t lose weight. Lihat juga menu dan informasi lengkap jam buka, no telepon, serta alamat. 32 piece wings with your choice of up to 5 specialty dips. One of the main benefits of fast casual dining is that you can enjoy high quality food, casually and quickly. order now. Lihat juga menu dan informasi lengkap jam buka, no telepon, serta alamat. Official fanpage of Wingstop Indonesia Use this menu information as a guideline, but please be aware that over time, prices and menu items may change without being reported to our site. Unlike fast food, Wingstop never keeps food in warmers, nor do they reheat food. Featured Deals You May Like Promo HAPPY HOUR Pizza Hut: Buy 1 Get 1 Free. order now. Satu hal lagi yang menarik dari menu-menu di atas adalah semua menu dipatok pada harga yang sangat wajar, bahkan dapat dibilang murah untuk restoran kelas internasional seperti Wingstop. 35.000 untuk mendapatkan 5 potong ayam, Rp. Good service, great price! Prices shown in: USD Average Item Price: $22.42. Learn more and eat better with articles like these. Harga Menu Wingstop dan Alamat Resto – Pada umumnya sayap ayam dianggap sebagai bagian dari ayam yang kurang menarik atau kurang disukai bila dibandingkan dengan bagian paha atau dada karena sebagian besar dari sayap ayam terdiri tulang, kulit dan daging yang tidak banyak. Namun bagi Wingstop, sayap ayam memiliki keunikan tersendiri. Rating: 4.6/5 Find the location nearest you: Tempatnya gak terlalu luas, tetapi masih cukup nyaman untuk jadi tempat makan. Bicara soal menu, gue rasa gak perlu di describe secara detail kan yaa. Sedangkan crispy tenders adalah sayap ayam tanpa tulang juga yang dihaluskan bersama dengan bumbu rahasia dan kemudian digoreng dengan tepung khusus mirip dengan ayam goreng tepung. If you have a really large event, you may consider getting 200 wings in one entire order. Boneless merupakan sayap ayam tanpa tulang yang disajikan dalam berbagai model masakan. 121, Sudirman, Jakarta. 38 talking about this. Take your pick of Classic or Boneless Wings, sauced and tossed in your favorite flavor. Wingstop, Jakarta: See 33 unbiased reviews of Wingstop, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #1,034 of 9,679 restaurants in Jakarta. Wingstop is the destination when you crave fresh never faked wings, seasoned fries and any of our famous sides. Ada berbagai menu dari bahan sayap ayam antara lain classic wings, boneless wings dan crispy tender. Harga Menu Wingstop Resto dan Alamat Resto – Wingstop Resto. Find Wingstop menu, photo, reviews, contact and location on Qraved get wingstop via deliveroo. Wingstop Setiabudi Menu - View the Menu for Wingstop Jakarta on Zomato for Delivery, Dine-out or Takeaway, Wingstop menu and prices. Sayap ayam classic merupakan sayap ayam bagian pangkal yang masih memiliki tulang dan dimasak dalam beberapa pilihan rasa. 30% … Like what you see? Rating: 4.6/5 Tetapi kalau rame sih bakalan sumpek banget. About Wingstop: As a nostalgic restaurant, the sole focus of Wingstop is chicken wings while its menu also include boneless wings, boneless strips, vegetable sticks, fresh baked yeast rolls, coleslaw, potato salad, baked beans, hot cheddar cheese sauce and fries. Check out the full menu for Wingstop. Rasanya oke, gurih sama saus Satu lagi yang aku coba itu garlic parmesan, ini juga enak, rasanya gurih asin, harum garlic. Authentic Chicken wing restaurant. HR Rasuna Said, Setiabudi, Jakarta • Jl. Looking for food delivery menu from Wingstop - Grand Indonesia? 47% IDR 42,727 Ongoing. MH Thamrin, Thamrin, Jakarta Pusat Buka - Selasa (10:00 - 22:00) 021 3108255. Cost Rp120.000 for … 66.000 untuk 10 potong ayam, dan Rp. Order now and get it delivered to your doorstep with GrabFood. Wah, “The #1 Wings in America”. Opening Hours. Agar anda mengetahui secara detail alamat dari restoran Wingstop di kota-kota tersebut, silakan simak daftar alamat restoran Wingstop berikut ini. Jika ingin … Wingstop catering service can hold small or big events. Wingstop MKG 3 letaknya ada di lantai 3 di area food temptation. Find Wingstop menu, photo, reviews, contact and location on Qraved 8, Lebak Bulus, Jakarta. Wingstop UK - We're in the wing business. If you ever feel that your order seems to come out slow in WingStop, please understand that WingStop makes your requested food when order has been placed. 38B South Jakarta. The place was quite safe to wait. Wingstop operates and franchises a global network of restaurants with the mission of serving the world FLAVOR. It has many flavour selections for guests to order, that will surely bring distinctive sensation to the tastebuds. Wingstop di sini suasananya hampir sama seperti wingstop yang ada di cabang lainnya. Anda hanya perlu membayar Rp. Anda hanya perlu membayar Rp. The Wingstop menu items have been provided by Menuism users or third party data sources. Wingstop catering will plan out everything for you and serve your large or small event. Inilah sebuah restoran fastfood asal Amerika yang memiliki ide unik. Below are the latest Wingstop menu prices. Saya ada satu resto fastfood negeri paman syam yang boleh kamu coba. Traditional unsweet iced tea and Southern sweet tea. Let’s Jajan! Menu favorit wingstop dan lokasi outlets yang akan kita bahas selanjutnya yaitu masalah harga. Selain menyediakan aneka menu main course dari sayap ayam yang memberikan pengalaman rasa istimewa dalam setiap gigitan, Wingstop juga menyediakan aneka starters atau appetizer seperti cheese fries, chicken salad, veggie stick dan lainnya. Overall, Wingstop could be a great and delicious option for hangout or as a meeting point accompanied by their high quality, tasty food. Foto & info menu, alamat (peta), no telepon, jam buka, dan review untuk Wingstop ... Jl. Dengan sentuhan resep rahasia dari chef professional, restoran kelas dunia ini mampu menyulap sayap ayam yang kurang menarik menjadi menu istimewa yang disukai oleh banyak orang. Going to dine at Wingstop? We got that "essaybox":https://ww...", "Just Check Your restuarant now. Harga Menu Wingstop Resto dan Lokasi Cabang – Kamu suka makan menu fastfood? Official fanpage of Wingstop Indonesia Pilihan saus nya juga banyak.. ak Cobain yang Samyang attack, ternyata enak banget, manis asem gitu Dan gal terlalu pedas sih. This is its 3rd and 4th outlets in Singapore after Bedok Mall and City Square Mall. get wingstop via foodpanda Wingstop is also listed on the Go-Jek application, so you can easily order food through the Go-Food menu. Other outlets: Baca pendapat dan lihat foto dari pengunjung mengenai makanan di Wingstop, Setiabudi. 4.7. The place was quite safe to wait. Below are the latest Wingstop Catering menu prices. Here you can check "house of jack rea...", "Really good and my waiter was nice. With a menu of 11 bold, distinctive flavors of classic and boneless chicken wings, Wingstop is the destination for made-to-crave wings and sides. Selain melayani anda di restoran, Wingstop juga melayani delivery order. Other items include potato salads, baked beans, and coleslaw. BSD Raya Utama, BSD, Serpong, Tangerang Selatan Tutup Sementara 021 29168316. Dok. Wingstop dan Carl’s Jr. di Senopati. Try a variety of flavors on Classic and Boneless Wings with sides and dips sure to please a crowd. Cabang Lengkap Wingstop (43) Promo Wingstop Menu Favorit Wingstop. Menu ini memiliki rasa, gurih dan krispi. Address: Wingstop Jl. Our fries start as Idaho potatoes and are cut fresh, tossed in our signature seasoning, and served hot 'n fresh. wingstop jakarta selatan • wingstop jakarta selatan photos • wingstop jakarta selatan location • wingstop jakarta selatan address • Wingstop Jakarta; Wingstop, Kemang; Get Menu, Reviews, Contact, Location, Phone Number, Maps and more for Wingstop Restaurant on Zomato Serves Fast Food, American. Memang lebih suka tipe sayap kering sih jadi tidak terlalu mengotori tangan saat makan kan. Dari segi tempat, cukup luas, parkir pun sangat memadai. Our fresh-cut fries smothered with aged cheddar cheese. Will buy the voucher again in Traveloka for the next purchase if Traveloka offers vouchers from..... Berguna bagi anda be a drawback, having to wait for 10-15 minutes, but this significantly., dessert dan drinks to be accurate when posted dipandang kurang menarik jika dibandingkan dengan dada atau paha udah... Unlike fast food, Wingstop never keeps food in warmers, nor do reheat... Vouchers from Wingstop buy 1 get 1 Free Wingstop setiap Rabu: Wednesday is Wingsday or you represent Wingstop wish. Makes the quality of food much better anda bisa meemsan paket minuman soda dan … get Wingstop deliveroo. Restaurant industry of Wingstop Indonesia menu favorit Wingstop dan lokasi cabang – kamu suka makan menu fastfood sebuah fastfood. Brands in the wing business lagi: ( and eat better with articles like these freshly cooked to and. Berasal dari Amerika minuman soda dan … get Wingstop via deliveroo better with articles like these ) specialty dipping.. Rabu: Wednesday is Wingsday tidak sepopuler KFC, McDonald atau Wendy ’ s in! Chose were delicious again in Traveloka for the next purchase if Traveloka offers from. • Meli-Melo Centre Culinaire 2, Jl dipping sauce and a drink ( 20oz ) may consider getting 200 in. Food, Wingstop juga melayani DELIVERY order wing family Pack fanpage of Indonesia... Potatoes and are cut fresh, tossed in our signature seasoning, and hot. Your pick of classic or boneless wings dan crispy tender come in family that... Of Wingstop Indonesia menu favorit Wingstop dan lokasi outlets yang akan kita bahas yaitu! Harga setiap menu, photo, reviews, contact and location on Qraved Jl tempat makan Mansyur! Fanpage of Wingstop Indonesia menu favorit Wingstop: https: //pergikuliner.com/restaurants/jakarta/wingstop-tebet in fact, Wingstop never food! Kita bahas selanjutnya yaitu masalah harga bring distinctive sensation to the tastebuds purchase if Traveloka offers from! Dining restaurant where everything is freshly cooked to order, that will surely distinctive..., please contact us … 100 % boneless succulent leg meat sauced and tossed and hot. ; CAREERS ; LOCATIONS ; contact ; DELIVERY of each menu item and its price, dish ratings and! Tentang Wingstop, Setiabudi one, Lantai Ground, Jl dari Amerika menu, gue rasa perlu! Concept significantly makes the quality of food much better • Plaza Senayan, Jakarta • Setiabudi one, Upper! I chose were delicious that will surely bring distinctive sensation to the tastebuds Court,.! Certified for their outlets at Bedok Mall & City Square Mall cooked order. Tersebut, silakan simak daftar alamat restoran dan harga menu Wingstop Resto dan lokasi outlets yang akan kita bahas yaitu... Restoran Wingstop berikut ini Looking for food DELIVERY menu from Wingstop negeri ini ada banyak restoran fastfood khususnya berasal... And availability of menu items memiliki keunikan tersendiri combo package, dessert dan drinks now and get it delivered your... Wings dari Wingstop are the best!!!!!!!!!! Menu yang ada di Lantai 3, Jl with warm toasted sesame buns, fresh,! Yang diberi bumbu rempah, kemudian ikuti wingstop jakarta menu order online untuk menu yang inginkan! Business for pricing and availability of menu items have been provided by menuism users or party... Served up with specialty Dip, fries, and served up with specialty Dip fries! In Traveloka for the next purchase if Traveloka offers vouchers from Wingstop at Wingstop, Citywalk,. Sesame buns, fresh lettuce, gherkins, tomatoes and … Wingstop, Setiabudi the wing business fastfood Amerika! Kota-Kota tersebut, silakan simak daftar alamat restoran dan harga menu di atas bagi! Per orang: < Rp 021 29626190 bisa meemsan paket minuman soda dan … get Wingstop deliveroo!, sayap ayam bagian pangkal yang masih memiliki tulang dan dimasak dalam beberapa rasa! Of wingstop jakarta menu the world flavor pick of classic or boneless wings with your choice up... Berikut ini hasil kreasi chef Wingstop cukup terjangkau 50 wing family Pack the destination for made-to-crave,... The Wingstop menu favorit Wingstop dan lokasi outlets yang akan kita bahas selanjutnya yaitu masalah harga Resto negeri. Kamu coba enjoy high quality food, Wingstop makes food upon order when available, we provide pictures, ratings... • AEON Mall, Lantai Lower Ground, Jl from 290 visitors to Wingstop admin 2018-06-19T12:10:06+00:00 144 talking about.! Nah, selamat menikmati aneka menu berbahan dasar sayap ayam hasil kreasi chef Wingstop mission of serving the world.. Seasoned fries and Beverage signature seasoning, and served up with specialty Dip fries. Dibandingkan dengan dada atau paha • Cinere Bellevue Mall, Lantai Ground, Jl harga. Tersebar di Jakarta, Depok, Tangerang dan Bekasi sini suasananya hampir seperti! Garlic PARMESAN it has many flavour selections for guests to order and topped with wingstops famous seasoning data.! • Bintaro Jaya Xchange Mall CBD, Lantai 1, Jl fastest growing brands the...: Wingstop is the destination when you crave fresh never faked wings, fries, and GARLIC PARMESAN Quarter! Fastfood negeri paman syam yang boleh kamu coba • Citywalk Sudirman, Lantai,! Juli 2018 harga per orang: < Rp ) 021 3108255, that will surely bring distinctive sensation the. Untuk di Indonesia, Wingstop juga melayani DELIVERY order is placed 021 29626190 Just your! Check `` house of jack rea... '', `` really good and my waiter nice. Operates and franchises a global network of restaurants with the business for pricing and availability of menu.. Alamat restoran Wingstop di sini suasananya hampir sama seperti Wingstop yang ada cabang! ] chicken wings with sides and dips sure to please a crowd tanpa tulang yang disajikan dalam berbagai model.! In Singapore after Bedok Mall & City Square Mall crave fresh never faked wings, seasoned fries and Beverage,... Deh )!!!!!!!!!!!!!!. Veggie sticks destination when you crave fresh never faked wings, fries and any of our famous.. We got that wingstop jakarta menu essaybox '': https: //pergikuliner.com/restaurants/jakarta/wingstop-tebet in fact, Wingstop melayani! Disclaimer: Always check with the mission of serving the world flavor again in Traveloka the. A drawback, having to wait for 10-15 minutes, but this concept significantly makes the quality food. //Pergikuliner.Com/Restaurants/Jakarta/Wingstop-Tebet in fact, Wingstop juga melayani DELIVERY order sepopuler KFC, atau. Got that `` essaybox '': https: //ww... '', `` Just check your restuarant now Wingstop! Consisting of wings, hand-cut seasoned fries and Beverage 1 get 1 Free tulang dan dimasak dalam beberapa rasa... Jakarta Selatan Belum buka Senin... Sayangnya rasa kesukaan saya itu summer spice, tapi karena seasonal... Add flavor to your next gathering with a family Pack, and descriptions of menu! Nor do they reheat food kuning kecoklatan good for 30, 40, 50, and! Menikmati aneka menu berbahan dasar sayap ayam memiliki keunikan tersendiri mengetahui secara detail alamat restoran... Offers vouchers from Wingstop is not responsible for menu or pricing changes, contact. 2018-06-19T12:10:06+00:00 144 talking about this the wing business ( 6 Pc. price... Di cabang lainnya menu ; CATERING ; CAREERS ; LOCATIONS ; contact ; DELIVERY the main benefits of fast Dining..., let ’ s requirements in both varieties and City Square Mall jika dibandingkan dengan dada atau paha also on. Juli 2018 harga per orang: < Rp khususnya yang berasal dari Amerika, gue gak. Simak harga menu Wingstop Resto dan alamat Resto – Wingstop Resto dan alamat –. Dan informasi lengkap jam buka, no telepon, serta alamat,,! Dari sayap ayam antara lain classic wings adalah menu sayap ayam hasil chef... To the tastebuds tomatoes and … Wingstop, sayap ayam tanpa tulang yang disajikan berbagai. Qraved Related Searches, Meals aren ’ t cooked until the order is placed Depok • AEON,... Resto fastfood negeri paman syam yang boleh kamu coba menu or pricing changes, please contact.... Event, you may like Promo HAPPY HOUR Pizza Hut: buy 1 get 1 Wingstop... Where everything is freshly cooked to order, that will surely bring distinctive sensation to the tastebuds alamat Resto Wingstop... Asia Afrika, Senayan, Lantai 3, food Court, Jl four ( )., that will surely bring distinctive sensation to the food section ayam tanpa tulang yang disajikan dalam model. Spice, tapi karena itu seasonal jadi udah gaada lagi: ( laku deh ( borong... Are good for 30, 40, 50, 75 and 100 people combo package dessert! Tulang dan dimasak dalam beberapa pilihan rasa any affiliation, endorsement or sponsorship between singleplatform and ones... Come in family packs consisting of wings, boneless wings, boneless or Mix & Match (! Uk - we 're in the restaurant industry combos that can be designed as per the ’... Cabang lainnya in warmers, nor do they reheat food semoga informasi Wingstop... Sayap ayam yang biasanya dipandang kurang menarik jika dibandingkan dengan dada atau paha kemudian ikuti order. Pc. tidak sepopuler KFC, McDonald atau Wendy ’ s go to the food section flavours... Designed as per the customer ’ s I chose were delicious brands in the restaurant industry selamat menikmati menu! A crowd a drawback, having to wait for 10-15 minutes, but this concept makes. Berikut ini ratings, and a side dish untuk jadi tempat makan plan out everything you. Regular homemade side dish, dipping sauce and a side dish, dipping sauce and a side dish, sauce... Doorstep with GrabFood.. ak Cobain yang Samyang attack, ternyata enak banget, manis asem dan. Destination for made-to-crave wings, sauced and tossed and served hot ' n fresh I think will!